top of page
Søg
  • Pia Frahm

Hvad er jeg optaget af lige nu?

På trods af at stress efterhånden har været på dagsordenen i mange år, har mange virksomheder stadig svært ved at knække koden!


Og de mange krav til høj faglighed, produktion, effektivitet og fleksibilitet som både ledere og medarbejdere oplever gør, at mange ansatte ikke får stoppet op i tide og ikke får sagt fra eller ikke tør at sige fra af frygt for konsekvenserne. Hvordan får vi knækket den spiral? – det er noget af det, som jeg er optaget af!


Jeg er sikker på, at det kan gøres endnu bedre. Både den forebyggende del – så vi undgår så mange stress-sygemeldinger – og selve indsatsdelen, når først stressen har ramt. Vi kan blive bedre til at spotte det i tide og tage det alvorligt, men også at sørge for at selve sygeforløbet er bedre og målrettet den enkelte, så det faktisk hjælper den sygemeldte med at restituere. Alt for mange sygemeldte stresser, selvom de er sygemeldte, og det kan afhjælpes via viden og mere målrettede indsatser.


Der ud over er der oftest også en del at forbedre i fasen, når den sygemeldte skal godt tilbage på arbejde. Hvad skal kollegaer vide, hvordan skal genoptrapningsplanen se ud, hvor lang tid skal det tage! Alle sådanne spørgsmål er der mange virksomheder der kæmper med. De vil gerne hjælpe deres medarbejdere, men de har ikke altid den fornødne viden og redskaber.


Dét er noget af det, som jeg er optaget af og brænder for at hjælpe med! For manglende forebyggelse og mangelfulde stresspolitikker kan spare virksomhederne for mange penge – og endnu vigtigere – det kan spare rigtig mange mennesker for de alvorlige psykiske og fysiske konsekvenser der er ved at opleve stress.

8 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page