top of page

SØNDERBORG FJERNVARME

” Sønderborg Fjernvarme stod i sommeren 2010 overfor et meget stort vækstpotentiale, som kun kunne indfries med væsentlige forandringer og omorganisering af samarbejder og forretningsgange. Dertil en styrkelse af de enkelte afdelingsleder i virksomheden.

Pia Frahm udarbejde og realiserede en udviklingsplan med afsæt i afdelingslederne og direktørens personlige ledelsesprofiler for et absolut spiseligt budget. Det er før set, at medarbejdere og direktører står af, når det kommer til personlige tests. Sådan gik det ikke.

 

Pia formåede at skabe en god og tryg stemning om projektet – så god at profilerne kunne sammenlignes i åbent forum i ledergruppen og en både individuel og gensidig forståelse kunne lægges til grund for betydeligt forbedret samarbejde i afdelingerne og mellem afdelingerne, en styrkelse af de enkelte afdelingsledere og mere hensigtsmæssige forretningsgange.

Da den forventede vækst satte ind, var organisationen parat og fungerede med succes. Jeg giver derfor med glæde min bedste anbefaling til Pia Frahm.

Steffen B. Moe - Tidl. direktør - Sønderborg Fjernvarme

bottom of page