top of page

TELIA BROADBAND DK

“Jeg har brugt Pia som ekstern konsulent både i mit nuværende og tidligere job. I mit forrige job var det primært i forbindelse med teams og stress. I mit nuværende har det været dels til undervisning af ledergrupper, dels som proceskonsulent for Bredbånds Ledelse og dels i forbindelse med internt udviklingsarbejde i Ledelsen.

Pia har opfyldt de krav, jeg har haft. Hun lytter oprigtig til, hvad jeg er ude efter og kommer med forslag, men det er mig som kunde, der bestemmer, hvordan det endeligt skal være. Hun forsøger ikke at proppe en masse ekstra ned i halsen på mig som kunde, hvilket ellers kan virke meget trættende. Jeg får det, jeg er ude efter: Kvalificeret og interesseret sparring. Faglig, kompetent og imødekommende gennemførelse og facilitering.

Pia møder folk der hvor de er og tager den så derfra. Hun bliver ikke hylet ud af den eller presset, når direktører med store ego’er går i gang. Hun bevarer roen, overblikket, og tager tingene derefter.

Pia er en meget dygtig og kompetent erhvervspsykolog, god til at få noget ”fluffigt” og følelsesladet til at blive noget konkret og sagligt, så man kan tage fat på det.”

Iben Jars - HR Business Partner 

bottom of page